Halvat lennot Madridiin

Edulliset lennot Madridiin - Millainen Madrid on kohteena?

Edullisimmat lennot Madridiin etsinnässä? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme löytyy edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Madridin parhaille alueilla - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Jos lennät Madridiin, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on MAD.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Madridissa?

Madrid on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Madridista löytyy runsaasti kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat mm.

  • Prado National Museum
  • Parque del Retiro
  • Stadio Santiago Bernabeu

Kannattaakin varata runsaasti aikaa myös suosittujen nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Madridissa on myös kattava valikoima laadukkaita ravintoloita ja ruokapaikkoja, jos nälkä yllättää.

Missä Madrid sijaitsee?

Madrid sijaitsee Espanjassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Espanjan valuutta

Espanjan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Madridiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Madridiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Madridiin?

Varaa lentoliput Madridiin aikaisemmin

Lento Madridiin kannattaa aina varata ajoissa. Tämä siksi, että lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput ajoissa, voit saada edullisimmat lentoliput Madridiin - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on yleensä halvempi

Kun lennät Madridiin, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein suoria lentoja edullisempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Madridin lentojen halpoihin hintoihin.

Matkusta edullisemmalle lentoasemalle

Sadoissa kaupungeissa on useita lentoasemia. Suosittelemme katsomaan lentojen hinnat kaikille lentoasemille, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat usein edullisempi vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Kun päätät lentää Madridiin parhaaseen lomasesonkiin, on lentoliput yleensä paljonkin tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään lomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näin voit säästää lentojen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: