Halvat lennot Kaunasiin

Edullisimmat lennot Kaunasiin - Millainen on Kaunas kohteena?

Lennot Kaunasiin hakusessa? Olette oikeassa paikassa! Lentohakukoneestamme löydät halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Kaunasin parhaille alueilla - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Kun varaat lennot Kaunasiin, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka IATA-koodi on KUN.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Kaunasissa?

Kaunas on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Kaunasista löytyy useita nähtävyyksiä ja koettavaa, joista turistien suosimat ovat muun muassa

  • Ninth Fort
  • Old Town Kaunas
  • Rumsiskes Open-Air Museum

Varaa siis runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja Kaunasin kulttuurin kokemiseen. Kaunasissa on myös laaja valikoima laadukkaita kahviloita, ruokapaikkoja ja ravintoloita, kun nälkä yllättää.

Missä Kaunas sijaitsee?

Kaunas sijaitsee Liettuassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Liettuan valuutta

Liettuan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Kaunasiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Kaunasiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Kaunasiin?

Varaa Kaunasin matkasi ajoissa

Kaunasin lento tulee yleensä varata hyvissä ajoin. Tämä siksi, että lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa liput ajoissa, voit saada halvimmat lennot Kaunasiin - jopa keskellä parasta lomakautta.

Vaihtolento on usein edullisempi

Kun lennät Kaunasiin, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja edullisempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Kaunasin lentojen hintavertailuun.

Matkusta edullisemmalle lentoasemalle

Monissa kohteissa on useita lentokenttiä. Kannattaa aina katsoa hinnat kaikille lentokentille, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat yleensä halvempi vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos lennät Kaunasiin parhaaseen sesonkiin, on lentoliput yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomalentojesi hinnasta satoja euroja!

Katso myös: