Halvat lennot Las Vegasiin

Halvat lennot Las Vegasiin - Millainen on Las Vegas matkakohteena?

Halvimmat lennot Las Vegasiin hakusessa? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahausta löydät halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Las Vegasin parhaille paikoille - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jos lennät Las Vegasiin, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka IATA-koodi on LVS.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Las Vegasissa?

Las Vegas on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löytyy paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Las Vegasista löytyy lukemattomia nähtävyyksiä, joista suosituimmat nähtävyydet ovat esim.

  • Red Rock Canyon National Conservation Area
  • High Roller
  • The Strip

Suosittelemmekin varaamaan runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Las Vegasissa on myös paljon laadukkaita kahviloita, ravintoloita ja ruokapaikkoja, jos nälkä iskee.

Missä Las Vegas sijaitsee?

Las Vegas sijaitsee Yhdysvalloissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Pohjois-Amerikassa.

Yhdysvaltojen valuutta

Yhdysvaltojen käytössä oleva valuutta on Yhdysvaltojen dollari.

Lennot Las Vegasiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Las Vegasiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Las Vegasiin?

Varaa Las Vegasin matkasi hyvissä ajoin

Lento Las Vegasiin tulee aina varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Kaikkien lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot ajoissa, voit saada edulliset lennot Las Vegasiin - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on yleensä halvin vaihtoehto

Jos olet varaamassa lentoja Las Vegasiin, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein halvempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Las Vegasin lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentoasemalle

Monissa kohteissa on useampia lentoasemia. Kannattaa aina vertailla lentotarjoukset kaikille lentoasemille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt lentoasemat ovat usein halvempi vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos lennät Las Vegasiin parhaaseen loma-aikaan, on lentoliput yleensä paljonkin kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää lomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentojen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: