Halvat lennot Kiotoon

Lennot Kiotoon - Mikälainen Kioto on matkakohteena?

Halvat lennot Kiotoon etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Kuumat.comista löydät halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Kioton ytimeen - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Jos lennät Kiotoon, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on KIX.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Kiotossa?

Kioto on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon ajanviettomahdollisuuksia. Kioto tarjoaa lukemattomia eri nähtävyyksiä ja koettavaa, joista suosituimmat nähtävyydet ovat esimerkiksi

  • Kinkakuji Temple
  • Monkey Park Iwatayama
  • Sanjusangendo Temple

Varaa siis matkallasi tarpeeksi aikaa myös suosittujen nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Kioton kulttuurin kokemiseen. Kiotossa on myös runsaasti laadukkaita kahviloita, ravintoloita ja ruokapaikkoja, jos nälkä yllättää.

Missä Kioto sijaitsee?

Kioto sijaitsee Japanissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Japanin valuutta

Japanin käytössä oleva valuutta on Japanin jeni.

Lennot Kiotoon edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Kiotoon?

Miten löydän halvimmat lentoliput Kiotoon?

Varaa lentoliput Kiotoon ajoissa

Kioton lento kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot hyvissä ajoin, voit saada edulliset lennot Kiotoon - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein edullisempi

Jos olet ostamassa lentoja Kiotoon, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Kioton lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä edullisemmalle lentoasemalle

Sadoissa kaupungeissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina vertailla lentotarjoukset kaikkiin lentoasemiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat yleensä kaikista edullisin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun lennät Kiotoon parhaaseen lomasesonkiin, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Siksi suosittelemmekin pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentolippujen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: