Halvat lennot Kairoon

Halvat lennot Kairoon - Millainen Kairo on kohteena?

Edulliset lennot Kairoon etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme löytyy nopeasti edulliset lennot, hotellit ja äkkilähdöt Kairon parhaille paikoille - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Kun lennät Kairoon, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on CAI.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Kairossa?

Kairo on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon ajanviettomahdollisuuksia. Kairosta löydät lukemattomia eri nähtävyyksiä ja koettavaa, joista suosituimmat nähtävyydet ovat mm.

  • Egyptian Antiquities Museum
  • Nile River
  • Saqqara (Sakkara) Pyramids

Varaa siis matkallasi runsaasti aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Kairossa on myös kattava valikoima laadukkaita ravintoloita, kun nälkä yllättää.

Missä Kairo sijaitsee?

Kairo sijaitsee Egyptissä, joka taas luonnollisesti sijaitsee Afrikassa.

Egyptin valuutta

Egyptin käytössä oleva valuutta on Egyptin punta.

Lennot Kairoon edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Kairoon?

Miten löydän halvimmat lentoliput Kairoon?

Varaa Kairon liput aikaisemmin

Lento Kairoon kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Tämä siksi, että lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lentoliput ajoissa, voit saada halvat lentoliput Kairoon - vaikka keskellä parasta lomakuukautta.

Lento vaihdolla on usein halvin vaihtoehto

Kun lennät Kairoon, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja edullisempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Kairon lentojen hintavertailuun.

Matkusta halvemmalle lentokentälle

Sadoissa kohteissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina vertailla lentojen hinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat yleensä kaikista edullisin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos päätät lentää Kairoon keskellä kiireisintä loma-aikaa, on lentoliput yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näin voit säästää lomalentojesi hinnasta satoja euroja!

Katso myös: