Halvat lennot Istanbuliin

Edullisimmat lennot Istanbuliin - Millainen Istanbul on matkakohteena?

Halvimmat lennot Istanbuliin hakusessa? Olet oikeassa paikassa! Kuumat.comista löydät lennot, hotellit ja äkkilähdöt Istanbulin ytimeen - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Kun varaat lennot Istanbuliin, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka IATA-koodi on IST.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Istanbulissa?

Istanbul on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Istanbulista löytyy runsaasti erilaisia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista suosituimmat ovat mm.

  • Dolmabahce Palace
  • Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya)
  • Sultanahmet District

Varaa siis runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja Istanbulin kulttuurin kokemiseen. Istanbulissa on myös paljon laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Istanbul sijaitsee?

Istanbul sijaitsee Turkissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Turkin valuutta

Turkin käytössä oleva valuutta on Turkin liira.

Lennot Istanbuliin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Istanbuliin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Istanbuliin?

Varaa Istanbulin lentoliput aikaisemmin

Istanbulin lento tulee yleensä varata ajoissa. Kaikkien lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput ajoissa, voit saada halvimmat lentoliput Istanbuliin - jopa keskellä parasta lomakautta.

Vaihtolento on yleensä edullisin vaihtoehto

Jos olet ostamassa lentoja Istanbuliin, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein suoria lentoja edullisempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Istanbulin lentojen halpoihin hintoihin.

Matkusta edullisemmalle lentoasemalle

Monissa matkakohteissa on useita lentoasemia. Kannattaa aina tarkistaa lentojen hinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat yleensä kaikista edullisin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos lennät Istanbuliin parhaaseen sesonkiin, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomamatkastasi kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: