Halvat lennot Firenzeen

Lennot Firenzeen - Mikälainen Firenze on kohteena?

Edulliset lennot Firenzeen työn alla? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme löytyy lennot, hotellit ja äkkilähdöt Firenzen sykkeeseen - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Jos lennät Firenzeen, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on FLR.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Firenzessa?

Firenze on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Firenzesta löytyy runsaasti eri kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista suosituimmat nähtävyydet ovat esim.

  • Gallerie Degli Uffizi
  • Piazzale Michelangelo
  • Duomo - Cattedrale di Santa Maria del Fiore

Onkin suositeltavaa varata paljon aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Firenzessa on myös laaja valikoima laadukkaita ruokapaikkoja, jos nälkä yllättää.

Missä Firenze sijaitsee?

Firenze sijaitsee Italiassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Italian valuutta

Italian käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Firenzeen edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Firenzeen?

Miten löydän halvimmat lentoliput Firenzeen?

Varaa lennot Firenzeen hyvissä ajoin

Firenzen lento tulee yleensä varata hyvissä ajoin. Lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot hyvissä ajoin, voit saada edullisimmat lennot Firenzeen - jopa keskellä parasta lomakuukautta.

Lento vaihdolla on yleensä halvin vaihtoehto

Jos olet ostamassa lentoja Firenzeen, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja edullisempia. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Firenzen lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Monissa matkakohteissa on useita lentoasemia. Kannattaa aina vertailla lentohinnat kaikille lentokentille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat yleensä halvempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos päätät lentää Firenzeen parhaaseen sesonkiin, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lomalentojesi hinnasta sievoisen summan!

Katso myös: