Halvat lennot Dubrovnikiin

Edulliset lennot Dubrovnikiin - Mikälainen Dubrovnik on matkakohteena?

Lennot Dubrovnikiin etsinnässä? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahausta löydät nopeasti edulliset lennot, hotellit ja äkkilähdöt Dubrovnikin ytimeen - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Jos varaat lennot Dubrovnikiin, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on DBV.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Dubrovnikissa?

Dubrovnik on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon ajanviettomahdollisuuksia. Dubrovnik tarjoaa runsaasti nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat esim.

  • Muralles de Dubrovnik
  • Old Town
  • Island of Lokrum

Onkin suositeltavaa varata paljon aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Dubrovnikissa on myös runsaasti laadukkaita ruokapaikkoja, jos nälkä iskee.

Missä Dubrovnik sijaitsee?

Dubrovnik sijaitsee Kroatiassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Kroatian valuutta

Kroatian käytössä oleva valuutta on Kroatian kuna.

Lennot Dubrovnikiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Dubrovnikiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Dubrovnikiin?

Varaa lentoliput Dubrovnikiin aikaisemmin

Dubrovnikin lento tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput hyvissä ajoin, voit saada halvat lentoliput Dubrovnikiin - jopa keskellä parasta lomakuukautta.

Vaihtolento on usein halvempi

Varatessasi lentoja Dubrovnikiin, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Dubrovnikin lentojen hintavertailuun.

Lennä edullisemmalle lentokentälle

Monissa kohteissa on useampia lentoasemia. Kannattaa aina katsoa lentotarjoukset kaikille lentokentille, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat usein kaikista halvin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos lennät Dubrovnikiin keskellä kiireisintä sesonkia, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään lomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentojen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: