Halvat lennot Dubaiin

Lennot Dubaiin - Mikälainen on Dubai kohteena?

Edullisimmat lennot Dubaiin etsinnässä? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahausta löydät lennot, hotellit ja äkkilähdöt Dubain parhaille alueilla - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Jos lennät Dubaiin, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka IATA-koodi on DXB.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Dubaissa?

Dubai on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Dubaista löytyy lukuisia nähtävyyksiä, joista suosituimmat ovat mm.

  • Burj Khalifa
  • The Dubai Fountain
  • The Dubai Mall

Varaa siis matkallasi runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Dubain kulttuurin kokemiseen. Dubaissa on myös runsas valikoima laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Dubai sijaitsee?

Dubai sijaitsee Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien valuutta

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien käytössä oleva valuutta on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien dirhami.

Lennot Dubaiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Dubaiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Dubaiin?

Varaa lennot Dubaiin aikaisemmin

Dubain lento tulee aina varata jo kuukausia ennen matkaa. Kaikkien lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa liput hyvissä ajoin, voit saada halvimmat lentoliput Dubaiin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on usein halvin vaihtoehto

Lentäessäsi Dubaiin, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein halvempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Dubain lentojen hintoihin.

Lennä edullisemmalle lentoasemalle

Monissa kaupungeissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina tarkistaa lentotarjoukset kaikkiin lentokenttiin, koska pienemmät (usein myös halpalentojen suosimat) lentokentät ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos lennät Dubaiin keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lennot yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Siksi suosittelemmekin pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näin voit säästää lentolippujen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: