Halvat lennot Bostoniin

Halvimmat lennot Bostoniin - Millainen Boston on kohteena?

Edullisimmat lennot Bostoniin työn alla? Olette oikeassa paikassa! Kuumat.comista löydät edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Bostonin parhaille paikoille - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kun lennät Bostoniin, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka IATA-koodi on ZTY.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Bostonissa?

Boston on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Boston tarjoaa lukemattomia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista yleisön suosimat ovat muun muassa

  • Fenway Park
  • Freedom Trail
  • Museum of Fine Arts

Varaa siis matkallasi runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Bostonissa on myös runsaasti laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, kun nälkä yllättää.

Missä Boston sijaitsee?

Boston sijaitsee Yhdysvalloissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Pohjois-Amerikassa.

Yhdysvaltojen valuutta

Yhdysvaltojen käytössä oleva valuutta on Yhdysvaltojen dollari.

Lennot Bostoniin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Bostoniin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Bostoniin?

Varaa lentoliput Bostoniin ajoissa

Lento Bostoniin tulee aina varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lentoliput ajoissa, voit saada halvat lennot Bostoniin - jopa keskellä parasta lomakuukautta.

Lento vaihdolla on yleensä halvin vaihtoehto

Varatessasi lentolippuja Bostoniin, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä edullisempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Bostonin lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä edullisemmalle lentoasemalle

Useissa kaupungeissa on useampia lentokenttiä. Suosittelemme aina vertailemaan lentojen hinnat kaikille lentokentille, koska pienemmät lentoasemat ovat usein edullisempi vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Kun päätät lentää Bostoniin parhaaseen loma-aikaan, on lennot yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentojen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: