Halvat hotellit Chiang Maissa

Chiang Mai - Thaimaan helmi

Chiang Mai on hieno matkakohde mielenkiintoisten maamerkkien ja ainutlaatuisen kulttuurinsa ansiosta. Chiang Main suosituimpia nähtävyyksiä ovat mm. Wat Chedi Luang Varavihara, Art in Paradise, Chiang Mai 3D Art Museum ja Elephant Rescue Park. Chiang Mai tarjoilee myös lämminhenkisiä kaviloita ja ravintoloita, joissa voi ruokailla omien mieltymyksien mukaan. Koska Chiang Mai sijaitsee Thaimaassa, on valuuttana Thaimaan baht.

Missä Chiang Mai sijaitsee?

Chiang Mai sijaitsee Thaimaassa, joka taas sijaitsee Aasiassa. Katso Chiang Main tarkempi sijainti allaolevaa karttaa hyödyntäen.

Miten löydän halvan hotellin Chiang Maista

Kun yrittää löytää edullisia hotellihuoneita mistäpäin maailmaa tahansa - vaikkapa juuri Chiang Maista - tulee muistaa seuraavia asioita, joiden avulla voi saada hotellit entistä edullisempaan hintaan.

   Vertaa hotellien hinnat! Esimerkiksi Kuumat.com tarjoaa hotellien hintavertailua. Palvelustamme voit saada saman hotellin jopa 78% edullisemmin, kuin esimerkiksi suoraan matkanjärjestäjältä tai hotellin omilta sivuilta. Tämä johtuu muun muassa siitä, että sivustomme hotellivertailu vertaa hotellit ja majoitusvaihtoehdot muita laajemmin - ja ottaa huomioon myös hinnoitteluvirheet, joita hotellit tekevät aika ajoin.
   Varaa hotellit ajoissa. Mitä aikaisemmin varaat hotellin Chiang Maista, sitä halvemmalla sen usein saat. Syynä tähän on usein hotelliketjujen ja majoituspaikkojen käyttämä dynaaminen hinnoittelu, joka muokkaa hintoja automaattisesti kysynnän mukaan. Kun varaat hotellin ajoissa, ei ole kysyntä vielä ehtinyt kasvaa.
   Matkusta korkean sesongin ulkopuolella. Jos mahdollista, kannattaa lomailla lomasesonkien ulkopuolella. Useimmilla majoituspaikalla on oma hinnoittelunsa korkealle ja matalalle sesongille.
   Hyödynnä hotellien alennuskoodit. Useat hotellit tarjoavat myös alekoodeja, joita hyödyntämällä voi saada entistä enemmän alennusta. Myös Kuumat.com tarjoaa joskus alekuponkeja!

  Vertaile majoituspaikkojen hinnat Chiang Maissa heti

  100% Suomalainen Kuumat.com hotellivertailu auttaa löytämään Chiang Main halvimmat hotellit yhdellä kätevällä haulla. Vertailemme puolestasi kaikki palveluntarjoajat kuten Hotels.com, Booking.com, Agoda.com ja niin edelleen. Meidän kauttamme saat siis aina parhaan mahdollisen hinnan. Kun vertaat Chiang Main hotellit, voit tutustua kaikkiin tarjouksiin, lukea niiden arviot ja ominaisuudet, sekä tehdä varauksen käden käänteessä. Klikkaa itsesi siis sivustomme hotellihakuun ja hae edullisimmat tarjoukset heti!