Autovuokraamot Tokiossa

Tokion autovuokraamot

Jos olet varaamassa edullista vuokra-autoa Tokiossa, olet saapunut oikeaan paikkaan. Kuumat.com vertailee kymmenet vuokra-autot jopa listahintojakin halvemmilla hinnoilla Japanin parhailta autovuokraamoilta Tokiossa. Vuokra-autohaku on tehty yhteistyössä vuokraamojen vertailujen markkinajohtajan, DiscoverCarsin kanssa, jotta voisit olla huoletta – edullisimmat vuokra-autot löytyy meiltä.

Miten autohaku toimii?

Valitse maa, kaupunki ja noutopiste sekä päivämäärä, niin saat ehdotuksia edullisimmista Tokion vuokra-autoista. Kannattaa kokeilla heti, koska hinnat nousee yleensä mitä lähemmäs vuokrauspäivää menemme.

Tokio lyhyesti – Suosittuja nähtävyyksiä Tokiossa

Tokio on viihtyisä ja uniikki matkakohde. Kun vuokraat auton Tokiossa, kannattaa myös ajella seuraaville nähtävyyksille:

  1. Shinjuku Gyoen National Garden
  2. Meiji Jingu Shrine
  3. Asakusa

Mistä löydän edullisimman vuokra-auton?

Vuokra-auton saa yleensä parhaaseen hintaan, jos vuokra-auton varaa hyvissä ajoin. Jos käynnissä on lomasesonki, alkaa vuokra-autojen hinnat nousta radikaalisti mitä myöhemmin vuokra-auton varaa. Halvimman auton varaat siis hyvissä ajoin! Joskus saattaa autovuokraamoilla olla myös tarjouksia, jolloin voit saada vuokra-auton erittäin edulliseen hintaan. Kannattaa siis heti kokeilla autohakua niille valitsemallesi päiville, että saat parhaan hinnan.