Autovuokraamot Riikassa

Riikan autovuokraamot

Jos olet etsimässä luotettavaa vuokra-autoa Riikassa, olet oikealla sivustolla. Kuumat.com vertailee puolestasi kymmenet vuokra-autot jopa listahintojakin edullisemmilla hinnoilla Latvian parhailta autovuokraamoilta Riikassa. Autohaku on tehty yhteistyössä vuokraamojen vertailujen markkinajohtajan, DiscoverCarsin kanssa, jotta voit olla huoletta – halvimmat vuokra-autot löytyy meiltä.

Miten autohaku toimii?

Valitse maa, kaupunki ja noutopiste sekä päivämäärä, niin saat ehdotuksia edullisimmista Riikan vuokra-autoista. Kannattaa kokeilla heti, koska hinnat nousee yleensä mitä lähemmäs vuokrauspäivää menemme.

Riika lyhyesti – Suosittuja nähtävyyksiä Riikassa

Riika on viihtyisä ja uniikki matkakohde. Kun vuokraat auton Riikassa, kannattaa myös ajella seuraaville nähtävyyksille:

  1. Old City Riga (Vecriga)
  2. Riga Motormuseum
  3. Central Market (Centraltirgus)

Miten saan halvimman vuokra-auton?

Vuokra-auton saa usein parhaaseen hintaan, jos vuokra-auton varaa hyvissä ajoin. Jos käynnissä on lomasesonki, alkaa vuokra-autojen hinnat nousta radikaalisti mitä myöhemmin auton varaa. Halvimman auton varaat siis hyvissä ajoin! Joskus saattaa autovuokraamoilla olla myös tarjouksia, jolloin voit saada vuokra-auton erittäin halpaan hintaan. Kannattaa siis heti kokeilla autohakua niille valitsemallesi päiville, että saat parhaan hinnan.