Halvat lennot Thessalonikiin

Lennot Thessalonikiin - Mikälainen Thessaloniki on matkakohteena?

Lennot Thessalonikiin etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme löytyy halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Thessalonikin parhaille paikoille - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Kun varaat lennot Thessalonikiin, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on SKG.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Thessalonikissa?

Thessaloniki on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Thessalonikista löydät lukemattomia eri nähtävyyksiä, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat mm.

  • Church of Saint Dimitrios - Patron of Thessaloniki
  • Ladadika District
  • Archaeological Museum of Thessaloniki

Varaa siis paljon aikaa myös suosittujen nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Thessalonikissa on myös lukemattomia laadukkaita ravintoloita ja ruokapaikkoja, jos nälkä yllättää.

Missä Thessaloniki sijaitsee?

Thessaloniki sijaitsee Kreikassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Kreikan valuutta

Kreikan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Thessalonikiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Thessalonikiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Thessalonikiin?

Varaa Thessalonikin lentoliput hyvissä ajoin

Thessalonikin lento kannattaa aina varata hyvissä ajoin. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot hyvissä ajoin, voitte saada halvat lentoliput Thessalonikiin - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on yleensä halvin vaihtoehto

Lentäessäsi Thessalonikiin, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja halvempia. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Thessalonikin lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Sadoissa kohteissa on useampia lentoasemia. Suosittelemme katsomaan lentohinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat yleensä edullisempi vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun lennät Thessalonikiin keskellä kiireisintä loma-aikaa, on lentoliput yleensä paljonkin tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään lomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomalentojesi hinnasta satoja euroja!

Katso myös: