Halvat lennot Splitiin

Halvimmat lennot Splitiin - Millainen on Split kohteena?

Edullisimmat lennot Splitiin etsinnässä? Saavuitte oikeaan paikkaan! Sivuiltamme löydät halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Splitin ytimeen - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Kun varaat lennot Splitiin, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka IATA-koodi on SPU.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Splitissa?

Split on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon ajanviettomahdollisuuksia. Splitista löytyy lukemattomia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista suosituimmat ovat esim.

  • Palazzo di Diocleziano
  • Marjan Park
  • Old Split

Onkin suositeltavaa varata runsaasti aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja Splitin kulttuurin kokemiseen. Splitissa on myös paljon laadukkaita kahviloita, ruokapaikkoja ja ravintoloita, kun nälkä yllättää.

Missä Split sijaitsee?

Split sijaitsee Kroatiassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Kroatian valuutta

Kroatian käytössä oleva valuutta on Kroatian kuna.

Lennot Splitiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Splitiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Splitiin?

Varaa lentoliput Splitiin hyvissä ajoin

Splitin lento tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varaamalla lennot ajoissa, voitte saada halvat lennot Splitiin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein edullisin vaihtoehto

Kun lennät Splitiin, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Splitin lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Sadoissa matkakohteissa on useita lentokenttiä. Kannattaa aina katsoa hinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein kaikista halvin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Kun lennät Splitiin keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentojen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: