Halvat lennot Prahaan

Halvimmat lennot Prahaan - Millainen Praha on matkakohteena?

Halvimmat lennot Prahaan työn alla? Olet oikeassa paikassa! Sivuiltamme löytyy nopeasti halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Prahan sykkeeseen - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Kun varaat lennot Prahaan, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka IATA-koodi on PRG.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Prahassa?

Praha on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Praha tarjoaa lukuisia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat esim.

  • Staroměstské náměstí
  • Prague Zoo
  • Charles Bridge

Varaa siis tarpeeksi aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Prahassa on myös lukemattomia laadukkaita ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Praha sijaitsee?

Praha sijaitsee Tšekeissä, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Tšekkien valuutta

Tšekkien käytössä oleva valuutta on Tšekin koruna.

Lennot Prahaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Prahaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Prahaan?

Varaa Prahan matkasi aikaisemmin

Lento Prahaan kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput ajoissa, voit saada edullisimmat lennot Prahaan - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Vaihtolento on usein edullisempi

Jos olet varaamassa lentoja Prahaan, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja halvempia. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Prahan lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä edullisemmalle lentoasemalle

Monissa kohteissa on useita lentokenttiä. Kannattaa aina tarkistaa lentohinnat kaikille lentoasemille, koska pienemmät (usein myös halpalentojen suosimat) lentokentät ovat usein kaikista halvin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun lennät Prahaan keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lennot yleensä erittäin paljon kalliimpia. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näin voit säästää lentojen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: