Halvat lennot Mexico Cityyn

Edullisimmat lennot Mexico Cityyn - Millainen Mexico City on matkakohteena?

Edulliset lennot Mexico Cityyn hakusessa? Olet oikeassa paikassa! Matkahakukoneestamme etsit helposti halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Mexico Cityn parhaille paikoille - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Kun varaat lennot Mexico Cityyn, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on AZP.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Mexico Cityssä?

Mexico City on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Mexico Citystä löytyy runsaasti kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Museo Nacional de Antropologia
  • Chapultepec Castle
  • Palacio de Bellas Artes

Kannattaakin varata tarpeeksi aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Mexico Cityssä on myös paljon laadukkaita ruokapaikkoja, kun nälkä yllättää.

Missä Mexico City sijaitsee?

Mexico City sijaitsee Meksikossa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Väli-Amerikassa.

Meksikon valuutta

Meksikon käytössä oleva valuutta on Meksikon peso.

Lennot Mexico Cityyn edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Mexico Cityyn?

Miten löydän halvimmat lentoliput Mexico Cityyn?

Varaa Mexico Cityn lentoliput aikaisemmin

Lento Mexico Cityyn kannattaa aina varata ajoissa. Tämä siksi, että lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot ajoissa, voitte saada edulliset lennot Mexico Cityyn - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Vaihtolento on yleensä edullisempi

Varatessasi lentolippuja Mexico Cityyn, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein edullisempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Mexico Cityn lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Useissa matkakohteissa on useita lentoasemia. Kannattaa aina katsoa hinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienemmät lentoasemat ovat yleensä kaikista edullisin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos päätät lentää Mexico Cityyn keskellä kiireisintä loma-aikaa, on lennot yleensä erittäin paljon kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentolippujen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: