Halvat lennot Hongkongiin

Halvimmat lennot Hongkongiin - Mikälainen Hongkong on matkakohteena?

Halvat lennot Hongkongiin työn alla? Saavuitte oikeaan paikkaan! Sivuiltamme etsit helposti edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Hongkongin parhaille paikoille - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Lentäessäsi Hongkongiin, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka IATA-koodi on HKG.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Hongkongissa?

Hongkong on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Hongkong tarjoaa runsaasti nähtävyyksiä ja koettavaa, joista suosituimmat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Tian Tan Buddha (Big Buddha)
  • Victoria Peak (The Peak)
  • Star Ferry

Onkin suositeltavaa varata paljon aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Hongkongissa on myös runsas valikoima laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, jos nälkä yllättää.

Missä Hongkong sijaitsee?

Hongkong sijaitsee Kiinassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Kiinan valuutta

Kiinan käytössä oleva valuutta on Kiinan juan.

Lennot Hongkongiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Hongkongiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Hongkongiin?

Varaa Hongkongin lennot ajoissa

Hongkongin lento kannattaa aina varata hyvissä ajoin. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot ajoissa, voit saada edulliset lentoliput Hongkongiin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on yleensä halvin vaihtoehto

Lentäessäsi Hongkongiin, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja edullisempia. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Hongkongin lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä halvemmalle lentoasemalle

Sadoissa matkakohteissa on useita lentoasemia. Kannattaa aina vertailla lentohinnat kaikille lentokentille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein kaikista halvin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Kun lennät Hongkongiin keskellä kiireisintä sesonkia, on lentoliput yleensä paljonkin kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään lomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomalentojesi hinnasta kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: