Halvat lennot Havannaan

Lennot Havannaan - Millainen on Havanna kohteena?

Edulliset lennot Havannaan hakusessa? Olette oikeassa paikassa! Sivuiltamme löytyy halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Havannan parhaille alueilla - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Lentäessäsi Havannaan, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on HAV.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Havannassa?

Havanna on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Havannasta löytyy runsaasti erilaisia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista turistien suosimat ovat esim.

  • Old Havana
  • Fusterlandia
  • Fabrica de Arte Cubano

Varaa siis matkallasi paljon aikaa myös suosittujen nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Havannan kulttuurin kokemiseen. Havannassa on myös runsas valikoima laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, jos nälkä iskee.

Missä Havanna sijaitsee?

Havanna sijaitsee Kuubassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Väli-Amerikassa.

Kuuban valuutta

Kuuban käytössä oleva valuutta on Kuuban vaihdettava peso.

Lennot Havannaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Havannaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Havannaan?

Varaa Havannan matkasi hyvissä ajoin

Havannan lento tulee aina varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Tämä siksi, että lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa liput ajoissa, voitte saada halvimmat lennot Havannaan - jopa keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on yleensä edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentoja Havannaan, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä edullisempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Havannan lentojen hintavertailuun.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Sadoissa kohteissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina vertailla hinnat kaikille lentoasemille, koska pienemmät lentokentät ovat yleensä kaikista edullisin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos päätät lentää Havannaan keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lentoliput yleensä erittäin paljon kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomamatkastasi kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: