Halvat lennot Chiang Maiin

Lennot Chiang Maiin - Millainen Chiang Mai on matkakohteena?

Halvimmat lennot Chiang Maiin työn alla? Olette oikeassa paikassa! Kuumat.comista löydät edulliset lennot, hotellit ja äkkilähdöt Chiang Main ytimeen - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Kun varaat lennot Chiang Maiin, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on CNX.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Chiang Maissa?

Chiang Mai on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Chiang Maista löydät useita kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat esim.

  • Wat Chedi Luang Varavihara
  • Art in Paradise, Chiang Mai 3D Art Museum
  • Elephant Rescue Park

Varaa siis matkallasi runsaasti aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Chiang Main kulttuurin kokemiseen. Chiang Maissa on myös paljon laadukkaita kahviloita, ravintoloita ja ruokapaikkoja, jos nälkä iskee.

Missä Chiang Mai sijaitsee?

Chiang Mai sijaitsee Thaimaassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Thaimaan valuutta

Thaimaan käytössä oleva valuutta on Thaimaan baht.

Lennot Chiang Maiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Chiang Maiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Chiang Maiin?

Varaa Chiang Main lennot aikaisemmin

Chiang Main lento kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Lentojen hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varaamalla lentoliput ajoissa, voit saada halvat lennot Chiang Maiin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein edullisempi

Varatessasi lentoja Chiang Maiin, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Chiang Main lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Useissa kohteissa on useampia lentokenttiä. Suosittelemme vertailemaan lentohinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat usein kaikista edullisin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos lennät Chiang Maiin keskellä kiireisintä sesonkia, on lentoliput yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Siksi suosittelemmekin pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näin voit säästää lomalentojesi hinnasta kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: