Halvat lennot Brysseliin

Halvat lennot Brysseliin - Mikälainen on Bryssel kohteena?

Lennot Brysseliin hakusessa? Olette oikeassa paikassa! Matkahakukoneestamme etsit helposti edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Brysselin parhaille alueilla - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Lentäessäsi Brysseliin, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on BRU.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Brysselissä?

Bryssel on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Brysselistä löydät runsaasti erilaisia kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista yleisön suosimat ovat muun muassa

  • Grand Place
  • Musee des Beaux-Arts d'Ixelles
  • Musee Constantin Meunier

Suosittelemmekin varaamaan tarpeeksi aikaa myös suosittujen nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Brysselin kulttuurin kokemiseen. Brysselissä on myös runsas valikoima laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, jos nälkä iskee.

Missä Bryssel sijaitsee?

Bryssel sijaitsee Belgiassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Belgian valuutta

Belgian käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Brysseliin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Brysseliin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Brysseliin?

Varaa matkasi Brysseliin aikaisemmin

Lento Brysseliin tulee aina varata ajoissa. Lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa liput hyvissä ajoin, voit saada edullisimmat lentoliput Brysseliin - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on usein edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentoja Brysseliin, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja edullisempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Brysselin lentojen hintavertailuun.

Lennä edullisemmalle lentoasemalle

Monissa matkakohteissa on useampia lentoasemia. Kannattaa aina katsoa lentojen hinnat kaikille lentoasemille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat usein halvempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos päätät lentää Brysseliin keskellä kiireisintä sesonkia, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentolippujen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: