Halvat lennot – Vertaa halvin lento lentohaun avulla

Momondon avulla löydät halvimmat lennot minne ikinä olitkaan menossa. Kokeile heti maksutonta lentohakua alla, ja varaa halvin lento kohteeseesi! 

Lentohaku auttaa löytämään edullisempia lentoja

Momondon, Ebookersin, TerminalA:n, Supersaverin, Seat24:n jne. lentojen hintahakukoneilla löydät eri lentoyhtiöiden ja välittäjien edulliset lennot, tarjouslennot ja viime hetken äkkilennot ympäri maailmaa. Vertaile hintoja ja tarkasta vapaat paikat. Kun sopiva lento löytyy, voit varata ja maksaa matkasi heti esim. luottokortilla tai pankkitunnuksilla!

Listassamme on netin kaikki parhaat ja edullisimmat lentojen hakukoneet, jotta löytäisit edulliset lentoliput. Halvempaa lentoa et muualta löydä. (Jos löydät, niin lähetä meille linkki, niin lisäämme sen palveluumme.) 

Halvat lennot – budjettimatkailijan pikaopas

Matkailu avartaa, mutta jos kukkaron nyörit ovat tiukalla, voivat matkakohteet olla rajoitetut. Unelmia voi kuitenkin toteuttaa myös pienellä budjetilla, kiitos useiden lentoyhtiöiden, jotka tarjoavat palveluitaan edullisin tarjoushinnoin. Tässä pikaopas halpojen lentojen eduista – mitä ottaa huomioon huokeaa lomamatkaa suunnitellessa.

Halpalentoyhtiöt

Nykyisin on olemassa useita lentoyhtiöitä, jotka ovat keskittyneet tarjoamaan halpoja, jokaiselle kukkarolle sopivia matkoja. Esimerkiksi Euroopassa lentoyhtiöt, kuten Ryanair, Norwegian, Aer Lingus, Blue1 ja Wizz Air muiden joukossa lentävät useita reittejä viikoittain hinnoilla, jotka eivät päätä huimaa. Matkaa varatessa kannattaa kuitenkin ottaa muutamia seikkoja huomioon välttyäkseen korkeiden odotusten luomilta pettymyksiltä.

Halvat lennot halpalentoyhtiöltä

Usein halpoja lentoja kauppaavat lentoyhtiöt lentävät reittinsä suurkaupunkien ulkopuolisia kenttiä hyödyntäen. Tämä kannattaa ottaa huomioon etenkin kaupunkilomia suunnitellessa, sillä siirtyminen lentokentälle ja lentokentältä kohdekaupungin keskustaan voi viedä aikaa. Ota siis selvää reitin kohteesta sekä siitä, miten ja milloin siirtyminen lentokentältä taajama-alueelle tapahtuu, kuinka pitkään matkassa kestää ja mitä se maksaa.

Edullinen hinta useimmiten tarkoittaa myös sitä, että kaikki ylimääräinen tarjoilu on karsittu eikä matkatavaroihin sisälly kuin välttämättömimmät käsimatkatavarat. Lentokoneessa ruokien ja juomien hinnat voivat olla huomattavasti korkeammat kuin lähtömaassa tai kohteessa. Käsimatkatavaroiden lisäksi mukana kulkevista matkatavaroista, etenkin urheiluvälineistä ja soittimista, voidaan veloittaa erikseen. Huomioi tämä budjettia suunnitellessasi ja tarkasta mahdolliset lisäkulut ennen matkaa. Myös vakuutusten hinnat kannattaa tarkistaa, etenkin jos sinulla ei ole valmiiksi kattavaa matkavakuutusta.

Huomioi hinnoittelu sesongin mukaan

Sesongin aikana lentojen hinnat saattavat olla korkeammat kuin sen ulkopuolella. Matkakohteesta riippuen sesongin ulkopuolella matkustaminen voi olla oivallinen vaihtoehto budjettimatkailijalle. Tosin etenkin eksoottisempiin kohteisiin matkustettaessa esimerkiksi sääolosuhteet voivat olla epäsuotuisat, mikä puolestaan laskee lentojen hintoja kohteeseen. Huippusesongin ulkopuolella myös palvelut kohteessa voivat olla rajoitetut. On siis hyvä selvittää hieman etukäteen, mitä odottaa kohteessa kyseisenä vuodenaikana.

Toisaalta juuri ennen sesongin alkua tai sen päätyttyä voi fiksu matkailija napata hyvän tarjouksen hintojen ollessa alhaisemmat kuin huippusesongin aikaan. Tällöin välttyy myös suuremmilta turistiruuhkilta.

Mikäli matkan aikataulu on vapaampi, kannattaa pitää silmällä myös lentoyhtiöiden tarjouksia äkkilähdöistä. Peruutuspaikkoja tulee ja ne täytetään heti varauksen tultua. Äkkilähdöt ovat ihanteellinen vaihtoehto esimerkiksi lentokentän lähettyvillä sijaitsevissa kaupungeissa asuville.