Halvat lennot Riikaan

Edulliset lennot Riikaan - Mikälainen on Riika matkakohteena?

Edullisimmat lennot Riikaan hakusessa? Olet oikeassa paikassa! Lentohausta löydät nopeasti lennot, hotellit ja äkkilähdöt Riikan ytimeen - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Jos varaat lennot Riikaan, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on RIX.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Riikassa?

Riika on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Riikasta löydät runsaasti nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Old City Riga (Vecriga)
  • Riga Motormuseum
  • Central Market (Centraltirgus)

Varaa siis runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Riikassa on myös runsaasti laadukkaita kahviloita, ravintoloita ja ruokapaikkoja, jos nälkä yllättää.

Missä Riika sijaitsee?

Riika sijaitsee Latviassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Latvian valuutta

Latvian käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Riikaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Riikaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Riikaan?

Varaa matkasi Riikaan ajoissa

Riikan lento tulee aina varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lennot hyvissä ajoin, voitte saada edullisimmat lentoliput Riikaan - jopa keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on usein halvempi

Jos olet varaamassa lentoja Riikaan, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein suoria lentoja edullisempia. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Riikan lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Sadoissa kohteissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina katsoa lentotarjoukset kaikkiin lentokenttiin, koska pienemmät lentoasemat ovat usein halvempi vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Kun päätät lentää Riikaan keskellä kiireisintä sesonkia, on lentoliput yleensä erittäin paljon kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentolippujen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: