Halvat lennot Lissaboniin

Halvat lennot Lissaboniin - Millainen on Lissabon kohteena?

Edullisimmat lennot Lissaboniin hakusessa? Olet oikeassa paikassa! Lentohakukoneestamme etsit helposti lennot, hotellit ja äkkilähdöt Lissabonin parhaille alueilla - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Jos lennät Lissaboniin, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka IATA-koodi on LIS.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Lissabonissa?

Lissabon on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon ajanviettomahdollisuuksia. Lissabonista löydät runsaasti erilaisia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista suosituimmat nähtävyydet ovat esimerkiksi

  • Oceanário de Lisboa
  • Alfama
  • Mosteiro dos Jeronimos

Varaa siis matkallasi paljon aikaa myös suosittujen nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Lissabonin kulttuurin kokemiseen. Lissabonissa on myös laaja valikoima laadukkaita ravintoloita ja ruokapaikkoja, kun nälkä iskee.

Missä Lissabon sijaitsee?

Lissabon sijaitsee Portugalissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Portugalin valuutta

Portugalin käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Lissaboniin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Lissaboniin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Lissaboniin?

Varaa Lissabonin liput ajoissa

Lissabonin lento tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa liput hyvissä ajoin, voit saada halvimmat lentoliput Lissaboniin - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on usein halvempi

Kun lennät Lissaboniin, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Lissabonin lentojen hintavertailuun.

Matkusta halvemmalle lentokentälle

Monissa kaupungeissa on useampia lentoasemia. Suosittelemme aina vertailemaan lentotarjoukset kaikille lentoasemille, koska pienemmät (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat yleensä kaikista edullisin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos lennät Lissaboniin keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lentoliput yleensä paljonkin kalliimpia. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentojen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: