Halvat hotellit Istanbulissa

Istanbul - Turkin salattu helmi

Istanbul on hieno matkakohde useiden nähtävyyksien sekä maamerkkien ja ainutlaatuisen kulttuurinsa ansiosta. Istanbulin turistien suosimia nähtävyyksiä ovat mm. Dolmabahce Palace, Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) ja Sultanahmet District. Istanbulista löydät myös mukavia ravintoloita, joissa voi herkutella nopeasti tai nautiskella pitkän kaavan mukaan. Koska Istanbul sijaitsee Turkissa, on valuuttana Turkin liira.

Istanbulin sijainti?

Istanbul sijaitsee Turkissa, joka taas sijaitsee Euroopassa. Saat hyvän käsityksen Istanbulin sijainnista allaolevaa karttaa hyödyntäen.

Miten tulee etsiä halvimmat hotellit Istanbulista

Kun etsii edullisen hintaisia hotelleja mistäpäin maailmaa tahansa - vaikkapa juuri Istanbulista - tulee muistaa seuraavia asioita, joiden avulla voi saada hotellit entistä edukkaampaan hintaan.

   Vertaa hotellien hinnat! Esimerkiksi Kuumat.com tarjoaa kattavan hotellivertailun. Palvelustamme voit saada saman hotellin jopa 78% edullisemmin, kuin esimerkiksi suoraan matkanjärjestäjältä tai majoituspaikan omilta sivuilta. Tämä johtuu muun muassa siitä, että oma hotellivertailumme vertaa hotellit ja majoitusvaihtoehdot muita laajemmin - ja ottaa huomioon myös hinnoitteluvirheet, joita hotellit tekevät aika ajoin.
   Varaa hotellit ajoissa. Mitä nopeammin varaat hotellin tai majoituspaikan Istanbulista, sitä halvemmalla sen usein saat. Syynä tähän on usein hotellien käyttämä dynaaminen hinnoittelu, joka asettaa hintoja automaattisesti kysynnän mukaan. Kun ostat hotelliyöt ajoissa, ei ole kysyntä vielä ehtinyt kasvaa.
   Matkusta lomasesongin ulkopuolella. Jos mahdollista, kannattaa matkustaa kiireisimpien lomasesonkien ulkopuolella. Lähes jokaisella hotellilla tai majoituspaikalla on oma hinnoittelunsa matalalle ja korkealle sesongille.
   Hyödynnä hotellien alennuskoodit. Useat hotellit ja varaussivustot tarjoavat myös alennuskoodeja, joita hyödyntämällä voi saada alennusta alennuksen päälle. Myös Kuumat.com tarjoaa joskus alekuponkeja!

  Vertaa hotellien hinnat Istanbulissa heti

  Suomalainen Kuumat.com hotellivertailu auttaa etsimään Istanbulin edullisimmat hotellit yhdellä nopealla haulla. Vertailemme kaikki varaussivustot eli Hotels.com, Booking.com, Agoda.com ja niin edelleen. Kuumat.comin avulla saat siis aina edullisimman mahdollisen hinnan. Kun vertailet Istanbulin hotellit, voit tutustua kaikkiin tarjouksiin, lukea majoituspaikkojen arviot ja ominaisuudet, sekä tehdä varauksen käden käänteessä. Klikkaa itsesi siis sivustomme hotellivertailuun ja hae edullisimmat tarjoukset heti!